dimarts, 10 de novembre del 2009

Puré de carbassa amb pinyons i ceba

I avui una altra (3 dies 3 receptes, a veure quant dura...), es que tinc un munt de fotos de receptes sense publicar, a veure si me les trec de sobre.

Ingredients:
  • 1 carbassa mitjana
  • 1 patata
  • 2 cebes i mitja
  • uns quants pinyons
  • 1 pastanaga
Procediment:

Es pelen les cebes (es reserva mitja per després), la patata i la carbassa i es tallen a trossos grans. Es posen en una olla amb una mica d'oli i es sofregeix uns moments.



S'afegeix aigua fins a cobrir, es sala i es deixa al foc 15 minuts.



Es tritura i es serveix en plats.

Es fergeix la mitja ceba tallada petita, la pastanaga ratllada i els pinyons.



Es posa la ceba, la pastanaga i els pinyons a sobre del puré i es serveix.




1 comentari:

Glòria ha dit...

Quin ritme, segueix així!. Un bon puré de carbassa amb una decoració diferent!. Molt bo!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?