Avui tinc una colaboració molt especial de l’Aleix, el meu germanet que està a Finlània d’Erasmus. MOLTES GRÀCIES!
Fotografia del llac finès on ens vam banyar després d’una sauna!
Ingredients (per a 4 persones):
- 5 tomaquets
- 1 ceba mitjana
- 500 g de fusillini
- 125g de mozzarella
- sal, sucre, mantega, oli i orenga
Es talla la ceba a trocets petits i es posa al foc amb una mica d'oli i sal i es deixa a foc lent fins que quedi dauradeta.
Mentrestant es va tallant el tomàquet a dauets petits i quan la ceba està dauradeta es tira el tomàquet, amb una miqueta de sucre i orenga per donar-li gustet.
Un cop tens el tomaquet al foc, el deixes a foc lent per que es vagi coent i es begui l'aigua.
Mentrestant es posa l'aigua al foc per coure la pasta.
Quan s'ha begut l'aigua del tomaquet, i s’hi afegeix la mozzarela tallada a dauets i es deixa que es desfaci.
Quan la pasta està cuita s’escorre i s’hi afegeix una mica de mantega i la salseta. Es serveix al plat i ja es pot menjar.
Ala Bon Profit!!!!
Gràcies tete!!!!
3 comentaris:
Bona pasta. Molt rica.
Besets
M'encanta la pasta i aquesta recepta teva ha d'estar boníssima!! A la carpeta de pendents. Un petó, Paula
Quina pinta, aquesta pasta!
Són agraïts els plats amb pasta, combinen amb tot
Publica un comentari a l'entrada