dimecres, 13 de juliol del 2011

Mutabal (puré d'albergínia)

El Mutabal o Baba Ghanoush és un plat àrab tradicional que s'assembla molt al hummusper la manera de preparar-lo.

Ingredients:

  • 2 albergínies
  • 1 ceba
  • 2 cullerades oli de sèsam
  • suc de una llimona
  • sal
  • 1 gra d'all
  • comí mòlt
  • oli d'oliva

Procediment:

Es tallen i fregeixen les albergínies amb poc oli (també es poden fer al forn).

DSC_0116

Es deixa refredar i es posa en un recipient per triturar amb el minipimer. S’afegeix l’oli de sèsam, el comí, la llimona, la sal i el gra d’all.

DSC_0118

Es serveix en torradetes, llesques de pa o pa de pita. DSC_0124

BON PROFIT!

3 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

oohhh m'agrada molt la recepta!! quina bona idea, ideal per picar!! apuntada! petons

Miquel ha dit...

rico rico este pure de berenjena
beos
miquel

Roser ha dit...

Feia temps que anava buscant una recepta que m´agradara de mutabal, i ja l´he trobada. el vaig provar a un restaurant libanés i me va agradar tants.
Petons

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?